– Dengang var det Spanien og USA, alle nyudklækkede kokkeelever med et vist ambitionsniveau ville til, så for mig var det for at finde noget, som var helt anderledes. Jeg var faktisk på vej til en fiskerestaurant i Rom, men fandt ud af, at der var andre danskere ansat, og så var det ikke noget for mig. Så spurgte jeg restauratøren, Massimo Riccioli hedder han, og han havde en ven, som var i gang med at starte noget på en ø nord for Sicilien. Der var jeg sikker på ikke at løbe ind i andre danskere, så det sagde jeg ja til, og 14 dage senere stod jeg med mine knive og min kuffert på havnen i Palermo og skulle have en flyvebåd ud til øen. Jeg blev forelsket i det sted, og så blev jeg der.
Hvad forskel gør det, at det er på et hotel?
– Det er første gang for mig. Det gør, at man i de gæster, der bor på hotellet, har et publikum, man skal tage sig af. På restauranter kan man lukke dørene, og så er man i princippet sig selv, fordi gæsterne er gået hjem. Her har vi hotellets gæster boende omkring os, og det er en ting, man skal vænne sig til, tror jeg. Jeg har haft stamgæster på mine tidligere steder, men her har man også stamgæster forstået på den måde, at de forhåbentlig kommer flere gange under deres ophold. Man ser dem i alle stadier, fra morgen til aftenen. Det bliver meget sjovt.
Hvad slags mad laver du derhjemme?
– Vi er tre drenge, der bor sammen. Vi laver simpel mad, og så tænker vi over, at det er noget, der mætter. Vi er også begyndt at have nogle faste spisetider. Der er en tendens til, at man som kok måske bliver lidt rund, fordi man spiser på skæve tidspunkter. For et par dage siden lavede vi stroganoff. Det er sådan nogle ting. Vi kan godt lide de klassiske ting, men det skal også være noget, der er relativt simpelt, for vi arbejder meget.