– Jeg er uddannet kok fra Gammel Mønt og Kommandanten, der var den første med to stjerner i Danmark. Derfra tog jeg til Italien som cirka 20-årig og arbejdede der, indtil jeg var 25-26 år. Jeg kom tilbage til København og købte Restaurant Fiasco, som lå for enden af Gammel Kongevej. Den drev jeg indtil 2016 og fik afhændet den. Så har jeg importeret varer fra Italien, og jeg taler også sproget. Og de seneste to år har jeg tilbragt som køkkenchef på Salon i Bredgade. Jeg har også været på Falsled Kro i fire måneder som volontør efter min elevtid. Og så var jeg i Båstad i Sverige en sommer og arbejde som køkkenchef på en restaurant, som Kommandanten havde som søsterrestaurant. Da jeg var færdig der, stak jeg til Italien. Det er den korte opridsning. Så jeg har været restauratør før, og det var jeg også i Italien i en relativt ung alder. Det har været det afgørende for mig, at jeg kunne komme tilbage til at drive restaurant, for det er det, der er spændende, synes jeg.
Hvordan kom Italien i stand?
– Dengang var det Spanien og USA, alle nyudklækkede kokkeelever med et vist ambitionsniveau ville til, så for mig var det for at finde noget, som var helt anderledes. Jeg var faktisk på vej til en fiskerestaurant i Rom, men fandt ud af, at der var andre danskere ansat, og så var det ikke noget for mig. Så spurgte jeg restauratøren, Massimo Riccioli hedder han, og han havde en ven, som var i gang med at starte noget på en ø nord for Sicilien. Der var jeg sikker på ikke at løbe ind i andre danskere, så det sagde jeg ja til, og 14 dage senere stod jeg med mine knive og min kuffert på havnen i Palermo og skulle have en flyvebåd ud til øen. Jeg blev forelsket i det sted, og så blev jeg der.
Hvad forskel gør det, at det er på et hotel?