Det er i teatret det sner, og krøniken afsluttes

Det er i teatret det sner, og krøniken afsluttes
Med "Sne" afslutter Bornholms Teater Bornholmerkrøniken. Foto: Martin Thaulow
NOTITS | ABONNENT | 12. MAJ 2022 • 17:21
NOTITS | ABONNENT
12. MAJ 2022 • 17:21

Bornholms Teaters sæsonprogram for 2022-23 byder på 11 teateroplevelser med "Sne" og operaen "La bohéme" som flagskibe, fortæller teatret i en pressemeddelelse.

De 11 forestillinger udgøres af både egenproduktioner og eksterne forestillinger fra turnerende teatre – og med egenproduktionen "Sne" og Malmö Operaens "La bohéme" som, hvad pressemeddelelsen udnævner til de helt store trækplastre.

I den anledning siger pr-medarbejder Kim Caspersen i meddelelsen:

– Efter et par corona-år på pumperne ser vi frem til igen at rulle hele repertoiret ud og koncentrere os om dét, vi er bedst til – nemlig at få publikum i teatret, så de kan blive henholdsvis rørt, bevæget, underholdt og måske endda en smule forarget af en generøs vifte af forestillinger, der favner både den brede og den smalle teaterkunst.

– Især glæder vi os selvfølgelig til at præsentere vores næste egenproduktion "Sne" om snestormen i 2010 som afslutning på Bornholmerkrøniken, men vi har også store forventninger til et eksklusivt operabesøg under kulturugen, hvor Malmö Opera fylder scenen – og forhåbentlig også salen – med opera-favoritten "La bohéme" af Puccini. Derudover rummer programmet også gratis forestillinger for børn samt gensyn med egenproduktionen "Svaneke", så vi håber at se mange både velkendte og nye ansigter i salen i løbet af sæsonen.

Den åbner 20. august med "Sne", som spiller i tre uger, og kort efter følger en minifestival, hvor teatret deltager i fejringen af Dansk Teaters 300-års jubilæum. Det sker med de to gratis børneforestillinger og "La bohéme", som dermed også bliver en del af Bornholms Kulturuge. tøm