Blues fra øverste hylde

Blues fra øverste hylde
Prisnominerede Nello & the Helping Hand Blues Band spiller på Svanekegaarden lørdag. Pressefoto
NOTITS | 14. SEP 2023 • 14:30
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
14. SEP 2023 • 14:30

Repertoiret består af blueslegender som Muddy Waters, Willy Dickson, Howlin Wolf, BB King, Little Walter, Albert King og John Lee Hooker, når Nello & the Helping Hand Blues Band går på scenen på Svanekegaarden lørdag aften.

The Helping Hand Blues Band blev i sin tid skabt for at hjælpe udenlandske musikere, når de kom forbi Danmark og skulle bruge et hold alsidige bluesmusikere. På den baggrund spillede orkestret i 2017 og 2019 sammen med amerikanske Hook Herrera, og det fødte ideen om at gøre det selv.

Niels Nello Mogensen sprang ud som sanger og frontfigur for Nello & the Helping Hand Blues Band, der kombinerer genrens klassikere med egne numre. På scenen har han selskab af Ronni Boysen på guitar, Rasmus Stenholm på Hammond B3-orgel og Mads D. Andersen på trommer. Nello & the Helping Hand Blues var i øvrigt nomineret til DMA Blues Liveprisen i år.HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.