To buspassagerer anmeldt for smugling

NOTITS | 19. APR 2024 • 17:55
NOTITS
19. APR 2024 • 17:55

To buspassagerer på vej til Ystad og Bornholm blev onsdag eftermiddag anmeldt for smugling ved en kontrol ved Øresundsbroen.

To personer fra to forskellige busser på vej mod Ystad og Bornholm blev onsdag sidst på eftermiddagen anmeldt af det svenske toldvæsen for forskellige smuglerforbrydelser.

Det skete i en kontrol ved Øresundsbroens betalingsanlæg ved 17-tiden, bekræfter det svenske toldvæsen over for Tidende.

– To personer fra to forskellige bornholmerbusser blev kontrolleret og anmeldt for forskellige smuglerforbrydelser. Det er igangværende sager, så jeg skal være forsigtig med, hvor meget information jeg giver ud, oplyser Erika Karlsson, kommunikationsmedarbejder i det svenske toldvæsen.

Toldvæsnet fortæller derfor ikke, hvad der ligger til grund for anmeldelsen, og hvad personerne er anmeldt for at smugle. Men Erika Karlsson fortæller til gengæld, at yderligere én person valgte at stå af bussen og vente på 'sit selskab'.

– Efter sagerne var behandlet, forlod personerne stedet og steg om bord på en bornholmerbus, der ankom senere på aftenen, oplyser Erika Karlsson.

Tidende har også spurgt svensk politi om sagen. Politiet oplyste torsdag formiddag, at man ville undersøge sagen og vende tilbage til avisen med svar så hurtigt som muligt. Fredag eftermiddag var politiet endnu ikke vendt tilbage med svar.