Træfsikre Bjorkstrand scorer igen i ny Seattle-sejr

18. OKT 2024 • 07:19SPORT

Oliver Bjorkstrand scorede kampens sidste mål, da Seattle Kraken slog Philadelphia Flyers.

Der gik tre kampe, inden Oliver Bjorkstrand fik gang i målscoringen i den nye NHL-sæson, men nu har den danske forward tilsyneladende fået indstillet sigtekornet.

Bjorkstrand scorede for anden kamp i træk natten til fredag, da hans hold, Seattle Kraken, på hjemmebane besejrede Philadelphia Flyers med 6-4.

Det var holdets tredje sejr i fem kampe.

Seattle førte 5-2 efter anden periode og lignede et hold på sikker sejrskurs, men gæsterne skabte spænding med to reduceringer i tredje periode.

Philadelphia-spillerne lugtede point, men forivrede sig i jagten på udligning.

Fem minutter før tid mistede de pucken med alle mand langt fremme på banen, så Jaden Schwartz kunne sende Bjorkstrand afsted i en friløber.

Mutters alene med Philadelphia-keeper Samuel Ersson lagde den 29-årige dansker pucken sikkert i mål til slutresultatet 6-4.

I onsdags lavede Bjorkstrand både mål og assist, da Nashville Predators blev slået 7-3, og han er dermed oppe på tre point i fem kampe.

Stanley Cup-favoritten Edmonton Oilers fik en elendig start på sæsonen med nederlag i de første tre kampe, men er med lidt forsinkelse ved at komme i omdrejninger.

Kaptajnen Connor McDavid stod for det ene af målene i 4-2-sejren på udebane over Nashville Predators. Det var Oilers' anden sejr i træk.