Schmeichel og Celtic holder stand i italiensk skydetelt

23. OKT 2024 • 20:52SPORT

Atalanta afsluttede flittigt, men med hjælp fra overliggeren og en stærk dansker fik Celtic 0-0 i CL-udekamp.

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel spillede en nøglerolle, da den skotske storklub Celtic onsdag aften lykkedes med at redde et point med hjem fra Bergamo.

Den danske keeper var vaks på stregen og holdt nullet, da Celtic fik 0-0 ude mod Atalanta i Champions League.

Italienerne sad ellers tungt på opgøret fra start til slut, men trods det massive spilovertag lykkedes det aldrig hjemmeholdet at score.

Tidligt i opgøret blev Schmeichel godt nok passeret en enkelt gang, men overliggeren reddede danskeren og Celtic.

Skotterne havde næsten intet at skyde med den anden vej, men det lever de nok fint med, når de alligevel kunne tage et point med hjem.

Skudstatistikken lød på 23-4 i Atalantas favør, mens antallet af forsøg inden for rammen lød på 7-2 ifølge Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa).

Med nullerten revancherede holdet også skrækkampen i forrige runde, hvor Celtic blev sendt hjem fra Dortmund med en 1-7-lussing.

Schmeichels klub står noteret for fire point efter tre kampe i Europas bedste klubturnering. Det rækker til en plads i midterfeltet i den 36 hold store tabel.

Atalanta, der er forsvarende Europa League-vinder, står noteret for et enkelt point mere.

Også i franske Brest endte det med en pointdeler, da Leverkusen var på besøg.

Det tyske mesterhold tog føringen midt i første halvleg, men inden pausen udlignede hjemmeholdet til slutresultatet 1-1. Begge hold står noteret for syv point og er stadig ubesejrede i turneringen.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT