Ismestre svarer tilbage på sløj uge med sejr i Hørsholm

22. OKT 2024 • 21:29SPORT

Efter to nederlag i sidste uge vandt Sønderjyske tirsdag 4-1 ude over Rungsted Seier Capital.

Ishockeymesteren Sønderjyske er tilbage på sejrssporet efter at de gode resultater var på efterårsferie i sidste uge med to nederlag i to kampe.

Tirsdag aften vandt sønderjyderne den ellers på papiret bøvlede udekamp mod Rungsted Seier Capital med 4-1.

Den formstærke svensker Joseph Jonsson føjede yderligere to point til samlingen, da han tegnede sig for sønderjydernes mål til 2-0 og 3-1. Også Jacob Schmidt-Svejstrup noterede sig for to mål.

Det var holdenes første møde, siden Sønderjyske i foråret sendte nordsjællænderne ud af slutspillets kvartfinaler. Rungsted kunne være gået forbi sønderjyderne med en sejr, men er nu havnet på den forkerte side i en tabel, der er knækket mellem rækkens femte- og sjetteplads.

Med sejren er Sønderjyske nu nummer fire, og de tifoldige danmarksmestre fra Vojens har fået tættere kontakt til topholdene.

To point foran Sønderjyske finder man Herning Blue Fox, der tirsdag vandt 3-0 ude over Odense Bulldogs efter tre powerplaymål.

I bundstriden kvajede Frederikshavn White Hawks sig en smule hjemme mod Esbjerg Energy. Nordjyderne satte en 3-0-føring over styr, og den ordinære spilletid endte 3-3.

Der blev ikke scoret i den forlængede spilletid, men efter straffeslag lykkedes det trods alt for Frederikshavn at vinde og få to point, selv om holdet havde været i en gunstig position til at tage et mere.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT