Indkøb og forlængelse giver PSG dansk målmandsduo

23. OKT 2024 • 12:56SPORT

Når næste håndboldsæson i Frankrig indledes, bliver det for storklubben PSG med rent dansk målmandsduo.

Den franske håndboldklub Paris Saint-Germain (PSG) vil fra næste sæson have en rent dansk målmandsduo.

Svenske Andreas Palicka stopper i klubben efter indeværende sæson, og hans afløser har man fundet i Bjerringbro-Silkeborg (BSH).

PSG oplyser på sin hjemmeside, at man har skrevet kontrakt med Mikkel Løvkvist, som dermed skal danne duo med landsmand Jannick Green, som forbliver i PSG.

I samme ombæring som aftalen med Løvkvist er offentliggjort, beretter PSG, at man har forlænget aftalen med erfarne Green til sommeren 2026. Løvkvist får en kontrakt frem til 2027.

- Det er en stor ære og en utrolig mulighed at skrive under med PSG. Jeg bliver en del af en prestigefyldt klub, og det har altid været en af mine ambitioner, siger 22-årige Løvkvist til PSG's hjemmeside.

- Det er en ny milepæl, og jeg kan ikke vente med at spille min første kamp.

Først skal han dog lige gøre hele 2024/25-sæsonen færdig i BSH, mens Jannick Green spiller sin tredje sæson for den franske hovedstadsklub.

- Jeg er virkelig begejstret for at få lov til at forlænge min kontrakt med PSG, siger den 36-årige keeper til klubbens hjemmeside.

- Jeg trives i Paris sammen med mine holdkammerater og staben. Jeg vil gerne takke ledelsen for at vise mig den her tillid.

PSG vandt i sommer det tiende franske mesterskab på stribe. En stor del af dem har også haft dansk islæt i skikkelse af især Mikkel Hansen, men også folk som Henrik Møllgaard og Henrik Toft Hansen.

Lige nu er Jannick Green og backen Jacob Holm i den franske storklub.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT