Sahin tager kapituleret forsvarsspil mod Real Madrid på sin kappe

23. OKT 2024 • 03:08SPORT

Nuri Sahin tager ansvaret for de fem mål, som Real Madrid scorede mod Dortmund efter taktisk udskiftning.

Dortmunds cheftræner, Nuri Sahin, tager ansvaret for det ringe forsvarsspil, der tirsdag aften gav Real Madrid en 5-2-sejr i Champions League efter at have været bagud med 0-2 til tyskerne.

Det siger han i et interview efter kampen.

- Det er min fejl, og det må jeg leve med. Der skal nok komme kritik, men det må jeg stå på mål for. Vi forsvarede os meget, meget skidt, siger Nuri Sahin.

Dortmund var i starten af kampen presset i bund af de spanske giganter, men formåede alligevel at komme foran med to mål på Donyell Malen og Jamie Bynoe-Gittens.

Jamie Bynoe-Gittens blev i anden halvleg skiftet ud til fordel for forsvarsspilleren Waldemar Anton, og kort efter blev også den defensive midtbanespiller Pascal Gross sendt på banen.

Men så gik det galt.

Allerede efter udskiftningen af Bynoe-Gittens havde Real Madrid udlignet på mål af Antonio Rüdiger og Vinicius Junior. Efter udskiftningen af Donyell Malen for Pascal Gross lukkede tyskerne endnu tre mål ind.

- I anden halvleg lagde vi mærke til, at vi blev presset i bund. Vi havde problemer med defensiven, og jeg syntes, vi skulle omrokere til en tremandskæde i forsvaret, og det fungerede ikke for os, siger Nuri Sahin.

Sahin fastholder dog, at Dortmund kan tage noget positivt med sig fra kampen mod Real Madrid.

- Det er et ekstremt bittert nederlag i dag. Det gør ondt, for vi forlader banen med følelsen om, at vi kunne have taget derfra med et bedre resultat, siger han.

- Men i morgen må vi se, hvad vi kan tage med os fra kampen. Hvis vi kan spille denne her slags fodbold mod Real Madrid, skal vi kunne gøre det mod alle, og det må være standarden.

Dortmund ligger efter nederlaget på femtepladsen i ligaspillet. Klubben spiller næste kamp i Champions League 5. november, når det møder Sturm Graz fra Østrig.

/ritzau/Reuters

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT