Favoritbane skal gøre en ende på Verstappens sejrstørke

24. OKT 2024 • 08:49SPORT

Verdensmester Max Verstappens sejrstørke er oppe på ni løb, men i Mexico har han rigtig gode minder.

Max Verstappen har været suveræn i sin Red Bull-racer de seneste sæsoner. Han indledte også denne sæson overlegent med syv sejre i de første ti grandprixer. Men så stoppede det.

Siden Spaniens Grandprix i juni har den tredobbelte verdensmester fra Holland ikke vundet. Han er oppe på ni grandprixer i træk uden sejr, men ser gode muligheder for, at sejrstørken kan slutte i denne weekend.

- Vi tog nogle gode skridt i Austin (seneste grandprix, red.), og jeg så lovende forbedringer på bilen, siger Verstappen ifølge AFP.

Weekendens grandprix i Mexico er samtidig et sted, hvor Red Bull-hollænderen har for vane at vinde. Endnu mere end han har andre steder faktisk.

Fem af de seneste seks grandprixer i Mexico er endt med sejr til Max Verstappen, og han agter at ride videre på den bølge.

- Historisk set har vi altid gjort det godt her, og jeg elsker at køre på denne her bane, lyder det fra verdensmesteren.

Trods sejrstørken fører han fortsat VM-stillingen med 57 point ned til McLarens Lando Norris med fem grandprixer tilbage. Selv om Red Bull ser ud til at være blevet overhalet som bedste bil af McLaren, har Verstappen kørt topplaceringer nok hjem til at bevare sin føring.

Selv hvis det ikke bliver til flere sejre, ligger han lunt i svinget til den fjerde VM-titel på stribe.

- Det handler om at holde momentum den kommende tid og blive ved med at hente godt med point, siger Verstappen.

Danske Kevin Magnussen ligger nummer 15 i VM-stillingen for Haas med sine otte point. Verstappen har 354 point.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT