LeBron James vil nyde hvert et historisk minut med sønnen

23. OKT 2024 • 07:10SPORT

LeBron og Bronny James blev den første far og søn-duo på banen i NBA-grundspillet, og faderen nød det.

Siden NBA-draften i juni har der været talt om det, og natten til onsdag dansk tid skete det. LeBron James og sønnen Bronny James blev den første far og søn-duo på banen sammen i en kamp i den amerikanske basketball-ligas grundspil.

Los Angeles Lakers valgte 20-årige Bronny James i 2024-draften, og dermed var vejen banet for det historiske øjeblik.

LeBron James, en af de største i NBA-historien, fylder 40 til december, og han nød hvert et minut af den historiske kamp, som Lakers samtidig vandt 110-103 over Minnesota Timberwolves.

- Det er 22. gang, jeg går ind til en sæsonåbning, og jeg ved ikke, hvor mange gange mere jeg får chancen for det. Så jeg tager slet ikke det her for givet, siger LeBron James ifølge nyhedsbureauet AFP.

Mens Bronny James ikke ramte på et af sine tre skudforsøg i de 2 minutter og 41 sekunder, han fik på banen, bød faderen ind med 16 point i den gode halve time, han var på halgulvet.

Der er yderligere 81 grundspilskampe, hvor familiebåndet kan styrkes på banen, men det forventes dog, at Bronny James i sin debutsæson mest skal optræde i udviklingsligaen G-League.

LeBron James' cv tæller fire NBA-titler, fire MVP-titler i ligaen og yderligere individuel hæder på et niveau, som kun sportens største kan matche.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT