DBU blev overbevist om Riemer efter samtaler siden august

24. OKT 2024 • 10:56SPORT

Gode referencer og flere samtaler overbeviste DBU-fodbolddirektør om valget af Brian Riemer som landstræner.

Allerede i starten af august indledte Brian Riemer og Dansk Boldspil-Union (DBU) en dialog om jobbet som dansk landstræner.

Siden har parterne haft flere samtaler, og DBU blev bekræftet i, at Riemer skulle være ny dansk landstræner.

Det siger Peter Møller, der er fodbolddirektør i DBU, til unionens hjemmeside.

- Vi har haft mange gode samtaler med Brian Riemer og fået utroligt gode referencer på ham fra alle kanter, siger Peter Møller.

Brian Riemer står for en offensiv teknisk spillestil, lyder analysen af den nye træner.

- Med Brian Riemer får vi en træner med den energi, passion og det store engagement, som vi har søgt efter. Han deler vores syn på fodbold om at forsøge at dominere kampene og spille offensiv og teknisk fodbold.

- Samtidig har han stor erfaring med at arbejde med fodboldspillere fra øverste hylde og at være et sted, hvor det er afgørende hele tiden at skabe resultater og håndtere et stort pres udefra.

- Brian er også en person og træner, der kan få det bedste ud af sine spillere med både en kærlig og en fast hånd, som er vigtigt på et landshold, siger Peter Møller.

Fodbolddirektøren takker samtidig Lars Knudsen for at have stået i spidsen for de seneste fire Nations League-kampe i efteråret.

- Lars Knudsen har gjort det vanvittigt flot og fortjener stor ros. Med ro og indblik samt faglig viden og den rette tilgang til jobbet har han klaret en uventet og speciel situation til topkarakter, siger Peter Møller.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT