Lokal støtte giver Arnager håb

NOTITS | ARNAGER | 16. NOV 2022 • 08:18
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ARNAGER
16. NOV 2022 • 08:18

Arnager Badeklub har fået penge fra Brdr. E., S. & A. Larsens Legat.

 

Arnager Badeklub har modtaget 25.000 kroner fra Brdr. E., S. & A. Larsens Legat. Det er de første lokale midler, klubben modtager, og de giver den et stort håb om, at den nok skal kunne skaffe de resterende midler til en sauna.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Initiativtager René L. Vilsholm fortæller, at det er vigtigt for et lokalsamfund som Arnager og opland, at der er nogle samlingspunkter, især om vinteren når mørket og kulden sænker sig, og det er lettere at sidde i hvert sit hjem i stedet for at mødes og snakke.

– Havet omringer os, og det kan bruges på mange måder, nydes og opleves på mange forskellige måder, og vinterbadning er ved at brede sig. Det er ikke kun sundt, men også socialt. Og hvis der er en sauna til at understøtte det, vil mange flere bruge havet til at bade i også om vinteren, siger han.

Derfor er Arnager Badeklub umådelig glad for de midler, den har fået fra Brdr. E., S. & A. Larsens Legat, også fordi det er en svær tid med de nuværende priser på byggematerialer og el.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning