Endnu en legeplads skyder op

Endnu en legeplads skyder op
En punktlegeplads har bare en enkelt eller få legeredskaber, og så skal der opstilles forskellige opholdsmuligheder på Smedetorvet. Foto: Sarah Thun Kristensen
NYHED | ABONNENT | 28. OKT 2023 • 15:30
NYHED | ABONNENT
28. OKT 2023 • 15:30

Mens den store aktivitetsplads ved hallerne endnu ikke er taget i brug, er en lille bitte småbørnslegeplads ved at blive installeret midt i byen.

Snart er Aakirkebys fem-årige periode med områdefornyelse slut, og som den sidste hånd på værket er der i disse dage fuld gang i at anlægge en punktlegeplads på Smedetorvet midt i byen.

Her stikker grønne pinde op i luften som et klatrestativ, en lille trampolin er gravet ned i jorden, og der er lavet et lidt bakket terræn.

Pladsen er primært tiltænkt småbørn, og den kommer som en tiltrængt erstatning for et par vippedyr, der tidligere stod på Smedetorvet, men som ifølge projektleder Mugen Adler har haft et lidt hårdt liv.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning