Tømrermester overtager sin læreplads

Tømrermester overtager sin læreplads
Ole Ib Boskov og Ejvind Nielsen er blevet enige om, at Boskov Tømrer & Snedker overtager Tømrerfirma Ejvind Nielsen. Eget foto
NYHED | RØNNE | 20. MAR 2023 • 07:21
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | RØNNE
20. MAR 2023 • 07:21

Boskov Tømrer & Snedker overtager Tømrerfirma Ejvind Nielsen.

For et års tid siden satte Ejvind Nielsen sin virksomhed til salg, fordi han ønskede at gå på pension efter mange år som selvstændig tømrermester. Nu er det lykkedes at finde en køber, og han fortsætter selv som ansat med blandt andet salg og projektering som ansvarsområder.

Den nye ejer er Boskov Tømrer & Snedker, som overtager Tømrerfirma Ejvind Nielsen med virkning fra 1. juni, fremgår det af en pressemeddelelse. Overtagelsen omfatter medarbejdere samt driftsmateriel og biler. Der vil ikke ske ændringer for kunder og leverandører.

Ejvind Nielsen og Ole lb Boskov har i år kendt hinanden i 25 år. Dengang blev Ole lb Boskov ansat som tømrerlærling hos Ejvind Nielsen, og de synes begge, det er lidt sjovt, at lærlingen nu bliver mester. Ejvind Nielsen er glad for, at det er Ole lb Boskov, som overtager hans virksomhed, og Ole lb Boskov er stolt over at få lov til at drive den videre.

Overtagelsen vil sikre, at Boskov Tømrer & Snedker Aps kan fortsætte sin vækst og udvikling.

Tømrerfirma Ejvind Nielsen har cirka 20 medarbejdere, og Boskov Tømrer & Snedker har cirka 10. Folkene flytter i den nærmeste fremtid sammen i Boskov Tømrer & Snedkers lokaler i Store Torvegade, da Tømrerfirma Ejvind Nielsens lokaler allerede er solgt til snarlig overtagelse.