Line Køhlert læser til sygeplejerske, mens Kristoffer Schriver inden flytningen til Bornholm blev færdig med sin uddannelse som professionsbachelor i oplevelsesøkonomi. Han arbejder som afløser hos Bornholmslinjen, og nu hvor det bliver lavsæson, har han tid til at gøre noget ved sin store interesse. At bage.
– Det er en passion, som er vokset frem i de seneste år. Jeg vil gerne prøve det af. Så jeg arbejdede sidste år som frivillig i et af Malmøs bedste bagerier. Der lærte jeg mere om håndværket og om, hvordan det er at være i et bageri og producere i større mængder, og i et par måneder i sommer var jeg bager på et af de bornholmske hoteller, fortæller Kristoffer Schriver.
Rønnes nye mikrobager er vokset op i Malmø, hvor har har boet i det meste af sit liv, og han kalder sig skandofil med stor interesse for det nordiske bagværk.
Et hul i markedet
Ruglig solgte ved premieren surdejsbrød, boller og snurrer, og det vil Kristoffer Schriver gøre igen ved forskellige lejligheder.