Et hul i markedet
Ruglig solgte ved premieren surdejsbrød, boller og snurrer, og det vil Kristoffer Schriver gøre igen ved forskellige lejligheder.
– Det bliver måske fra et fast lokale, måske fra forskellige steder. Det ved jeg ikke helt. Men planen er at holde brødudsalg i nogle timer og så melde det ud nogle dage i forvejen. Man kan kalde det en pop op-bager, siger Kristoffer Schriver, der har lejet sig ind i et køkken for at kunne lave bagværk i lidt større stil.
– Det er for sjov, vil jeg næsten sige. Og så mener jeg, at der et hul i markedet for denne type "surdejsbagerier", som der er mange af København, og som vi herovre har i Svaneke og Tejn, men endnu ikke i Rønne. Jeg har ikke økonomi til at åbne et bageri, og det har jeg heller ikke erfaring nok til. Men det kan være en måde at få skabt sig et navn på og få prøvet det af, og så er det noget, jeg kan lave ved siden af mit arbejde på færgerne, siger Kristoffer Schriver.