Gårdbutik udvider med æg (måske) og grise

Gårdbutik udvider med æg (måske) og grise
Glasergård slagter cirka 25 Hereford-dyr om året, og efterspørgslen er stor. Til foråret sætter Keld og Lene Andersen også frilandsgrise ind. Foto: Jacob Jepsen
NYHED | ØSTERLARS | ABONNENT | 10. JAN 2022 • 15:30
NYHED | ØSTERLARS | ABONNENT
10. JAN 2022 • 15:30

Glasergård i Østerlars går nu et skridt videre og udvider salget af oksekød med salg af kød fra frilandsgrise af eget opdræt og måske også med salg af æg og hundeguf.

– Det bliver et forsigtigt forsøg, siger Lene Andersen fra Glasergård Hereford i Østerlars.

Vil du have nyheder uden begrænsning?
- Få fuld adgang til Tidende.dk



Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto

Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er: