Det kulturhistoriske museum bør blive i Rønne

Det kulturhistoriske museum bør blive i Rønne
Det kulturhistoriske museum bør blive i Rønne, mener Tom Jensen. Arkivfoto: Berit Hvassum
SYNSPUNKT | ABONNENT | 25. MAJ 2023 • 06:30
Af:
Tom Jensen
Fiskerbakken 5
Rønne
SYNSPUNKT | ABONNENT
25. MAJ 2023 • 06:30

At den tidligere amtsborgmester fem minutter i lukketid endnu engang forsøger at hjælpe til med at forhindre katastrofen med denne mystiske sammenblanding af kunst og kultur kan kun aftvinge respekt.

Som rønnebo må man være glad for, at nogen udenfor Rønne nu kæmper Rønnes sag.

At flytte det kulturhistoriske museum ud af Rønne, vil skade Rønne som øens største by, hvor der traditionelt og kulturhistorisk er en by med mange specialforretninger og et godt handelsliv.

Kommunalbestyrelsen ved godt, at Rønne mangler udvikling. Der er ikke sket nogen udvikling i Rønne siden 2002, hvor Rønne blev en del af Bornholms Regionskommune, det står ganske klart for alle. I 2023 er der afsat blot en million kroner til en smule vedligeholdelse og lidt til Dams Gård. Alle de store visioner er lagt i mølpose af den kommunalbestyrelse som trådte til i 2002, Rønne er beklageligt kun svagt repræsenteret i kommunalbestyrelsen.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN - ENERGIØEN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm som energiø. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere har bidraget med deres bud i dette tema. Send dine tanker til debat@tidende.dk.
Temaet afsluttes med en debatsalon i Elværket i Rønne tirsdag den 23. maj klokken 16.30.