Ny formand for stop madspild-organisation

Ny formand for stop madspild-organisation
Den nye ledelse af Stop Spild Lokalt Rønne. Fra venstre til højre ses: daglig leder Ann-Karina Zarzycki og konstitueret formand Maiken Hansen. Privatfoto
NYHED | RØNNE | ABONNENT | 8. DEC 2021 • 17:30
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | RØNNE | ABONNENT
8. DEC 2021 • 17:30

45-årige Majken Hansen er konstitueret formand for Stop Spild Lokalt Rønne og glæder sig til flere frivillige medarbejdere og fornyet samarbejde med flere foreninger på Bornholm.


Den frivillige organisation Stop Spild Lokalt Rønne, der indsamler og uddeler madvarer til personer og familier med behov derfor, har fået ny, konstitueret formand.

45-årige Majken Hansen, mor til tre og bosiddende i Rønne, har overtaget formandsposten efter Sanne Zarp.

– Jeg vil gerne takke Sanne for hendes indsats for organisationen i flere år. Hun har med liv og sjæl arbejdet for, dels at skaffe gode fødevarer, dels at skabe kontakt til de personer og familier, der har haft glæde af dem, fortæller den nye formand i en pressemeddelelse.

Majken Hansen har tidligere været en del af Stop Spild Lokalt Rønne og glæder sig til nu at give organisationen en ny og levende fremtid:

– Vi har behov for flere frivillige medarbejdere, og vi har behov for et fornyet samarbejde med flere foreninger på øen, og det vil jeg og vores daglige leder Ann-Karina Zarzycki nu gå i gang med, siger den nybagte formand.

Majken Hansen er født i Rønne og har en meget stor venne- og bekendtskabskreds på Bornholm. Hun vil dels bruge den, dels tage andre initiativer, så Stop Spild Lokalt Rønne kan blive kendt af endnu flere - og organisationens arbejde hjælpe endnu flere bornholmere.

Vi er desværre i den situation, at der virkelig er familier her på øen, der har svært ved at få dagligdagen til at løbe rundt, og det er dem, som vi skal hjælpe, så de i alt fald ikke skal spekulere på, hvordan de får mad på bordet

Maiken Hansen

konstitueret formand, Stop Spild Lokalt Rønne

– Ja, for vi er desværre i den situation, at der virkelig er familier her på øen, der har svært ved at få dagligdagen til at løbe rundt, og det er dem, som vi skal hjælpe, så de i alt fald ikke skal spekulere på, hvordan de får mad på bordet, siger Maiken Hansen.

Stop Spild Lokalt Rønne holder til på Aavangsskolen på Mercurvej 12 i Rønne. Her uddeles fødevarer hver mandag, onsdag og fredag fra kl. 15 til 16 - fødevarer, som organisationen samler ind fra butikker og supermarkeder rundt omkring på øen.