Kanonåbning: Solgte over 1.000 pizzaer de første fire dage

Kanonåbning: Solgte over 1.000 pizzaer de første fire dage
På Pizza Delis første åbningsdag kunne telefonens batteri ikke følge med. Derfor har Jeremy Bersier investeret i en ny, gammel telefon, fortæller han. Foto: Jacob Jepsen
| ABONNENT | 19. JAN 2021 • 14:03
Af:
Laust Uhrskov Jordal
| ABONNENT
19. JAN 2021 • 14:03

ERHVERV

– Wow, det er gået over al forventning. Det må jeg sige. Vi er virkelig blevet taget godt imod!

Det siger Jeremy Bersier, indehaver af Nexøs nye pizzeria, Pizza Deli. Pizzeriaet, der laver takeaway pizza, sandwich og pasta, havde første åbningsdag i fredags, og det var noget, bornholmerne kastede sig over. I restaurantens første fire dage er telefonen nærmest ikke stoppet med at ringe. Eller det vil sige, at fredag gjorde den det faktisk, da batteriet ikke kunne følge med. Jeremy Bersier har allerede været ude at investere i en ny, gammel telefon. En rigtig solid én af den slags med drejeskive.

– Når den først er installeret, så får vi ingen problemer med telefonbestillinger mere. Hverken problemer med signal eller batteri, griner Jeremy Bersier.

Travlt selv om mandagen

Han er glad for den opbakning, lokalområdet har givet ham og restauranten.

– Det betyder rigtig meget for mig, at det her er blevet taget så godt imod. Folk har virkelig været søde, og der har været enormt mange henvendelser. Henover weekenden var der rigtig travlt. Da det så blev mandag, troede vi, at vi kunne tage det lidt mere stille og roligt, men sådan blev det ikke. Der var også mange bestillinger, siger restaurantejeren.

– I alt har vi solgt over 1.000 pizzaer på de første dage, og der er allerede en del bestillinger til i aften, siger Jeremy Bersier over telefonen, mens han står og er ved at klargøre dejen til tirsdag aftens pizzaer.

– Jeg er virkelig taknemmelig, og jeg glæder mig til at blive ved med at lave gode pizzaer til vores mange sultne kunder, siger han.

På grund af den store efterspørgsel har Jeremy Bersier valgt fremover at åbne en time tidligere.