Loucas har fået et kald: Gratis retreat til dem, der ikke har råd

Loucas har fået et kald: Gratis retreat til dem, der ikke har råd
På Ypnahøj er der ro og mulighed for at stresse af, fortæller indehaveren. Eget foto
NYHED | ABONNENT | 27. OKT 2023 • 15:30
NYHED | ABONNENT
27. OKT 2023 • 15:30

På retreatstedet Ypnahøj er der både havudsigt og ro. Det har indehaveren selv haft brug for, og nu tilbyder han et ophold med behandling uden beregning.

Det er otte år siden psykoterapeut og stresscoach Loucas Bogø købte det tidligere bamsehus for at lave et retreatsted for stressramte. Han har nemlig selv været svært ramt af stress for ni år siden, hvor han bare kunne sidde på en stol og kigge ud i luften. Det beretter han om i en mail til Tidende.

Han prøvede alverdens ting for at blive rask, mens arbejdspladsen pressede på for at han skulle komme tilbage. Det forværrede kun hans stress, og det endte med, at han blev sagt op halvanden måned efter sygemeldingen, hvorefter han talte med en psykolog, der spurgte ind til, hvad der var gået forud for sygemeldingen.

Her kunne han fortælle, at han lige havde afsluttet tre terapeutiske efteruddannelser, renoveret en nyindkøbt kolonihave, afholdt fødselsdag med 80 mennesker, alt imens han havde en 32 timers arbejdsuge.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag, onsdag morgen: Meget tydelig kogespids (17-21). Generelt høje priser hele dagen. Vi skal helt frem til mellem kl. 01 og 05, før den rene elpris kommer under en krone/kWh - og vi kommer i nærheden af 2 kr./Kwh inklusiv nettariffer, bidrag til Energinet og energiafgift til staten. Opdatert kl. 13.05. Næste opdatering kl. 001.14.

Bornholms energi og forsyning