Trods nederlag på 1-5: 'Vi leverer en god indsats'

Trods nederlag på 1-5: 'Vi leverer en god indsats'
Oliver Nielsen jagter Sundbys fløjspiller Lukas Ssemanda. Fotos: Jesper Gynther
NYHED | ABONNENT | 13. MAJ 2023 • 18:51
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | ABONNENT
13. MAJ 2023 • 18:51

Trods et stort nederlag er Hasles træner tilfreds med holdets indsats i lørdagens kamp mod Sundby, som ligger på førstepladsen i Københavnsserien.

Det var top mod bund, da Hasle lørdag tog imod Sundby på Rema 1000 Arena.

Mens Sundby ligger på førstepladsen og ligner et hold, der er på vej mod oprykning til Danmarksserien, så tilbringer Hasle en ensom tilværelse på sidstepladsen og med udsigt til en kommende sæson i Bornholmsserien.

Der skulle da også gå blot fire minutter, inden Magnus Krogh Hansen fik scoret for Sundby, og så lignede det - som forventet - at det absolutte tophold ville gøre livet meget svært for det absolutte bundhold.

Men haslespillerne holdt stand, også selvom Oliver Nielsen fik et gult kort efter 28 minutter, og Hasle dermed måtte spille 10 minutter i undertal. Men kort før pausefløjtet slog Magnus Krogh Hansen til igen og øgede føringen til 2-0.

– Jeg sagde (til spillerne i pausen, red.), at jeg synes de to mål, de havde lavet, det var vores egen fejl. Der kan vi nemt undgå, at de bliver lavet. Men ellers har vi taktisk og adfærdsmæssigt gjort det rigtig godt, fortæller Hasles cheftræner Mathias Jensen til Tidende efter kampen.


 

Kom tilbage i kampen

Haslespillerne fortsatte med at vise en flot figur i starten af anden halvleg, og efter 50 minutter lykkedes det endda Thorbjørn Mikkelsen at reducere til 1-2, da han modtog et indlæg i feltet.

– Jeg stod vel bare det rigtige sted. Og så kom den bare spillende ud til mig, fortæller Thorbjørn Mikkelsen, som ikke normalt er den store målscorer, men han var kølig i situationen og fik fuld gevinst af sin afslutning lige foran mål.

Målet gav fornyet tro på, at det måske kunne lykkes at få point mod topholdet.

– Jeg tænker egentlig, at vi har en mulighed. Så længe det står 2-1, så er man jo med i kampen. Jeg synes også, at vi står godt på banen, fortæller Mathias Jensen.

Efter 61 minutter måtte Hasle dog igen spille med en mand i undertal, da Joachim Pedersen fik gult kort, og det udnyttede Sundby tre minutter senere til at øge føringen til 3-1 på mål af Mads Jul Jørgensen.

Efter 75 minutter fik Magnus Krogh Hansen scoret sit tredje mål i kampen, og i overtiden blev det også til 5-1 med Mads Jul Jørgensens andet mål i opgøret.


 

Dumme beslutninger kostede

Trods det store nederlag er Mathias Jensen godt tilfreds med spillernes indsats, og han er tilfreds med, at det lykkedes at holde Sundby nede på seks chancer i opgøret. Det ærgerlige er så, at Sundby scorede på fem af de seks chancer.

– Tager man målene væk i den her kamp, så spiller vi en god kamp. Vi leverer en god indsats mod et hold, hvor der er spillere, som har spillet mange divisionskampe. Ud fra hvor stor niveauforskel der egentlig er, så spiller vi en rigtig flot kamp. Problemet er, at vi lukker for nemme mål ind, og det er jo det vigtigste i fodbold, siger Mathias Jensen, som mener, at det er fortjent, at Sundby ligger til oprykning.

– Ja, de er gode. De er rækkens bedste hold. Nu spiller vi på en lidt dårlig græsbane i dag. Du skal prøve at møde dem på udebane på kunst, så går det rigtig stærkt. Det er et godt hold.

– Det, jeg står og er ked af, er, at vi taber 5-1 i stedet for 3-1. Der skal vi lukke bedre af til sidst. Det havde set bedre ud, hvis man taber 3-1. Det her er mere en 3-1-kamp end en 5-1-kamp, og det ærgrer mig lidt.

Hasles målscorer mente også, at det kunne være blevet til et bedre resultat.

– Resultatet kunne godt have været anderledes, synes jeg, hvis vi bare spiller klogere, siger Thorbjørn Mikkelsen, som nød at spille mod rækkens tophold.

– Det var meget sjovt at prøve. Jeg følte godt, at vi kan være med på det. Vi tager bare nogle dumme beslutninger, og så koster det mål.

Sejr til NB Bornholm

Sundbys næste modstander bliver NB Bornholm, som ligeledes var i aktion lørdag eftermiddag.

Nexø-holdet spillede på udebane mod Union, og det var et straffespark, som udløste den første scoring i opgøret. Nicolai Olsen scorede fra 11-meterpletten og bragte NB foran, men Union udlignede til 1-1, inden Adrian Koefoed bragte NB foran 2-1 inden pausen.

I anden halvleg scorede Benjamin Holm Larsen til 3-1 efter 75 minutter, og fem minutter før tid scorede Nicolai Olsen sit andet mål i opgøret til slutresultatet 4-1 til NB Bornholm.

Det var samtidig Nicolai Olsens 18. mål i sæsonen.