Thisen og Vomb vinder Mizuno Major Match

Thisen og Vomb vinder Mizuno Major Match
Nummer fire og fem fra venstre, Tobias Thisen og Martina S. Vomb var bedst brutto med 72 og 74 slag. Privatfoto
NOTITS | 5. JUN 2023 • 18:59
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
5. JUN 2023 • 18:59

Hele weekenden stod den på Mizuno Golf i Rø.

Lørdag var der mulighed for prøve nyt udstyr fra Mizuno, og samtidig var der arrangeret uofficielt BM i longdrive. Deltagerne kunne købe sig ret til at slå tre slag for 25 kroner,som gik via Charity Golf Bornholm til støtte for kræftramte børnefamilier. Det er Jesper Kofoed Phil der står bag arrangementet, og der var mange, der blev opfordret til at forsøge sig flere gange, og i alt blev der indsamlet cirka 2.500 kroner til det gode formål.

Længste drive stod Tobias Thisen for med over 250 meter. Martina S. Vomb vandt hos kvinderne med et drive over 220 meter. Bemærkelsesværdigt var det, at de to også var bedst brutto ved søndagens turnering på Old Course. Tobias gik i 72 slag og Martina brugte 74 slag på de 18 huller.

Vinderne i A-rækken blev Tobias Thisen med 65 nettoslag foran Bjarne Knudsen med 66 slag. Nummer tre blev Martina Schow Vomb med 68 slag og Lars Madsen gik i 69 slag på fjerdepladsen.

B-rækken spillede stableford, og her fik Ruth Gjerding 42 point på førstepladsen. Nummer to, tre og fire fik alle 39 point, og det var Hans Jørn Engell, Hans Erik Holm og Simon Hauge. Yderligere tre spillere fik 39 point, men uden for præmierne.

C-rækken blev vundet med 41 point af Lene Prik Hansen foran Rolf Laugesen med 39 point og Jan Tandrup med 38 point. Sidste præmie gik til Kai Munch, der også fik 38 point.

På hul 4 kunne man udfordre den professionelle damespiller Cecilie Finne-Ipsen, som slog en bold hver gang et nyt hold kom frem til hul 4. Og til dem der kunne slå tættere på hullet end proen, var der tre bolde i præmie. En sjov lille ekstra udfordring og tættest på hul 4 kom Ole Rømer med 0,62 m, Brian Arvidsen 3,56 m og Harald Szhultz med 7,77 m. På hul 13 var Brian Mogensen 1,18 m fra, Povl Holm var 1,25 fra og Jytte Dam var 2,01 m fra hullet i udslaget.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.