Ni nye fodbolddommere

Ni nye fodbolddommere
Flere af de nye dommere er kommet i gang med at dømme kampe. Fra venstre øverst: Zaire Hajouz, Kawa Arsalan, Mikkel Svart. Fra venstre midterst: Bailey Rosing, Rasmus Christensen, Jesper Mogensen. Fra venstre nederst: Christoffer Larsen, April Thurman, Mathias Jørgensen. Foto: DBU Bornholm Kommunikation
NOTITS | 22. MAJ 2023 • 05:31
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
22. MAJ 2023 • 05:31

Dette forår har ni personer mellem 15 og 42 år gennemført dommergrundkurset og kan nu kalde sig for fodbolddommer. Det fremgår af det seneste nyhedsbrev hos Bornholms Fodbolddommerklub.

At der er blevet uddannet nye dommere er tiltrængt, for der er generel mangel på dommere på Bornholm, og desuden er der også begyndt at blive brugt dommere til lokalunionens U10- og U12-stævner. Det er nemlig en stor hjælp for trænerne, så de ikke skal holde styr på spillere og samtidig dømme kampene. Og så er det en god start for især de unge dommere at være kampledere for de små og mindre fodboldspillere.

Dommerne er allerede kommet i fuld gang med at dømme fodbold. De første er færdige med deres tre uddannelseskampe og resten bliver forhåbentlig færdige i foråret. Det kniber dog med kampe til dem, og mange kampe bliver flyttet, og så kan dommerne måske ikke på dette tidspunkt.

"Lad os tage godt imod dem ude på fodboldbanerne", skriver Bornholms Fodbolddommerklub.