Mathea vinder ungdomscup på Sjælland

Mathea vinder ungdomscup på Sjælland
Mathea Jørgensen kom øverst på skamlen. Eget foto
NOTITS | ABONNENT | 14. SEP 2023 • 17:00
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | ABONNENT
14. SEP 2023 • 17:00

Fem ryttere fra Bornholms Cycle Club har trofast taget turen til Sjælland for at være med i MTB Ungdomscup. Bedst gik det for Mathea Jørgensen.

Solen står højt på himlen over Hedeland ved Roskilde. Musikken brager ud af en stor højtaler, en pølsevogn er placeret i udkanten af scenariet, og der deles pølser og brød ud til alle. Pladsen er fyldt med unge mennesker og deres cykler, som alle har været igennem dagens prøvelser.

Det er finaledag for dette års MTB Ungdomscup, som er blevet afviklet med fem afdelinger rundt omkring på Sjælland. Vi er nået til den samlede præmieoverrækkelse for U17-piger, og her står Mathea Jørgensen i sin karakteristiske blå trøje, der repræsenterer Bornholms Cycle Club, øverst på sejrskamlen og modtager sin pokal, som samlet vinder.

– Vi står en flok i de samme trøjer og hepper, så ingen er i tvivl om, at Bornholm også er med, fortæller Katja Madsen, som selv er forælder til en af de bornholmske ryttere, som deltager i ungdomscuppen.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.