Man kan stadig nå at være med: Verdensmestre bliver fejret på Rådhuspladsen

NOTITS | 30. JAN 2023 • 07:19
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
30. JAN 2023 • 07:19

Hvis man køber billet til afgangen med Povl Anker klokken 11.30 eller hopper på et af DAT's fly, kan man stadig når at være med, når det danske herrelandshold i håndbold bliver fejret på Rådhuspladsen i hjertet af København ved 17-tiden i eftermiddag.

Holdet lander med fly fra Stockholm lidt efter klokken 15, og efter planen ankommer det til Rådhuspladsen et par timer senere. Der vil spillerne og trænerstaben blive hyldet i små to timer, blandt andet med en tur på balkonen.

– Balkonen er selvfølgelig klar til VM-holdet. Jeg håber, at hele Danmark vil valfarte til København og Rådhuspladsen for at fejre de tredobbelte guldvindere, siger Københavns overborgmester, Sophie Hæstorp Andersen, i en pressemeddelelse.

Københavns Kommune anbefaler, at man kommer i god tid til fejringen, da en del af Rådhuspladsen er under renovering og derfor afspærret.

Herrelandsholdet skrev håndboldhistorie, da det med en finalesejr på 34-29 over Frankrig som den første nation vandt VM-guld for tredje gang i træk.