Fem-seks dage med håndbold blev for meget

Fem-seks dage med håndbold blev for meget
Kristian Jeppsen – farvel til Færøerne og goddag til Viking Rønne, hvis alt falder i hak. Arkivfoto: Jesper Gynther
NOTITS | 10. DEC 2023 • 15:00
Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS
10. DEC 2023 • 15:00

Viking Rønne-spilleren Kristian Jeppsen vender hjem efter en halv sæson på Færøerne

Kristian Jeppsen kan være på vej tilbage til Viking Rønne efter blot en halv sæson i den færøske topklub Kyndil.

– Ja, vi har snakket om, at jeg kommer tilbage. Så det er nok det, der kommer til at ske – uden at jeg skal sige for meget, sagde den 25-årig bornholmer lørdag til TV/2 Bornholm.

Sammen med klubkammeraten Tobias Thisen rejste Kristian Jeppsen efter sidste sæson i Viking Rønne til Færøerne, hvor Kyndil - klubben, der lige nu ligger nummer to i den lokale liga - sørgede for både bolig og et arbejde ved siden af håndbolden til de to unge bornholmere.

Kristian Jeppsen fortryder ikke, at han tog springet, men en hverdag med håndbold fem-seks gange om ugen og to træningspas pr. dag blev for meget.

– Jeg kunne godt lide at have to træningspas pr. dag, hvor det ene var fysisk træning og det andet var håndboldtræning. Men mængden af håndbold hver uge var lige i overkanten, siger han til TV/2 Bornholm.

Den mere fysiske form for håndbold, der spilles i den bedste færøske række, passede de to hurtige bornholmere godt, men efter jul er det altså kun 23-årige Tobias Thisen, der fortsætter i Kyndil.

Første sejr til Viking Rønne

Kristian Jeppsen var lørdag hjemme i Rønne Idrætshal, hvor han kunne konstatere, at Viking Rønnes herrehold fik sæsonens første sejr i Danmarksserien. Det skete dog på en lidt kedelig måde, idet modstandernes fra HIK 2 meldte afbud til kampen på Bornholm.

Trods de to point ligger Viking Rønne fortsat på sidstepladsen i Danmarksseriens pulje 12 forud for årets sidste kamp på lørdag, bundopgøret mod Sirius/Græsted, der også kun er noteret for to point efter de første otte kampe.

 

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 01-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Fredag eftermiddag - lørdag morgen: Over 4 kr. eller under 2 kr.  Hvis du flytter dele af dit forbrug fra kogespidsen (kl. 17-21) til efter midnat slipper du med halv skade. Så lær at programmere din vaskemaskine, tørretumbler eller elbil. Opdateret kl. 13.14. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning