BHS-PL Beton Bornholm skriver kontrakt med teenager

BHS-PL Beton Bornholm skriver kontrakt med teenager
Sportsdirektør Jesper Kofod Andreasen får Boas Lysgaard i folden i den nye sæson. Foto: BHS-PL Beton Bornholm
NOTITS | 21. SEP 2022 • 14:00
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
21. SEP 2022 • 14:00

Et af Danmarks største talenter, blot 17-årige Boas Lysgaard, skifter næste år til BHS-PL Beton Bornholm.

I Danmark har Boas kørt hele 12 podieplaceringer i hus i den stærke hjemlige danske U19 klasse i år, og internationalt er det blevet til syv top 10-placeringer, heriblandt en flot sejr på første etape i det store hollandske cykelløb SPIE Internationale Juniorendriedaggse, som er det tidligere Van Axel world cup løb. Sejren skete blandt andet foran den danske juniormester Henrik Pedersen.

Sportschef for BHS-PL Beton Bornholm Jesper Kofod Andreasen har haft en god og lang dialog med Boas og hans familie, og den unge rytter har vist stor interesse for at køre for det bornholmske hold.

– Han bliver en utrolig spændende rytter at arbejde sammen med i de kommende år, og vi tror på, at vi her har en af de helt store kommende danske ryttere i vores fold. Han er dog stadig meget ung, og der er en masse som skal læres, og det er vi helt parate til, fortæller Jesper Andreasen.

Ser frem til at køre for Danmarks bedste cykelhold

At skifte til BHS-PL Beton Bornholm har hele tiden været førsteprioriteten for Boas Lysgaard.

– Jeg har haft nogle gode snakke med Jesper og Christian (Juul Andreasen, red.) i sportsdirektørteamet og var også en tur på Bornholm i sommers, hvor vi havde en god snak om min rolle og udvikling på holdet, så jeg er meget spændt og glad for at blive en del af Danmarks bedste cykelhold, siger han og fortsætter:

– Jeg ser meget frem til at komme til at køre på hold med en masse dygtige ryttere, som jeg kan lære en masse af. Og så er det et godt sted, hvor jeg kan fortsætte min udvikling. Jeg tror også, det er et sted, hvor jeg får mulighed for at køre min egen chance, når jeg lige har fundet mig til rette i de voksnes rækker, som man siger.

I sidste uge præsenterede BHS-PL Beton Bornholm et andet stort dansk talent, da man har lavet aftale med Mads-Emil Dupont Hougaard.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 09-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Lørdag eftermiddag - søndag morgen: Kulden har sluppet sit tag, og søndag morgen er der rigtig gode elpriser til dem, der kan flytte deres forbrug. Mellem 00 og 05 svinger priserne mellem 1,67 og 1,59 kr./kWh alt inkl.  Opdateret 13.10 Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning