Annelise, Carl og Gerner vinder rejser til Middelhavet

Annelise Alstrup (i midten) vandt en rejse til Mallorca. Privatfoto
NOTITS | ABONNENT | 11. SEP 2022 • 13:32
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | ABONNENT
11. SEP 2022 • 13:32

Tre af Nexø Golf Klubs mest populære medlemmer var de heldige vindere af ferierejser til Middelhavets varme efter en magisk dag lørdag i Dueodde ved den årlige SPIES Turnering.

Til turneringen var der en samlet præmiesum på 60.000 kroner, hvilket efter sigende er det største i Bornholms Golfhistorie.

Blandt præmierne var der tre ferierejser for to personer til Middelhavsområdet, og vinderne blev fundet efter lodtrækning blandt de 150 golfspillere, som enten deltog i turneringen, eller som har deltaget i nogle af de andre turneringer i løbet af året.

Den heldige vinder af førstepræmien blev Annelise Alstrup, som vandt en rejse til Mallorca i oktober, mens andenpræmien gik til Carl Gørlyk, der kan se frem til en rejse til den græske ø Kreta i slutningen af september. Gerner Espersen blev det tredje navn i lotteriet, og han vandt en krydstogtsrejse til Middelhavet.

Gerner Espersen har for nylig lavet et hole-in-one på golfbanerne i Dueodde, og han lovede derfor at stå på stævnen af skibet og synge Rod Stewarts berømte sang, mens han ø-hopper rundt i Middelhavet med sin partner Pia Lysegaard.

Gerner Espersen (nummer to fra venstre) skal på krydstogtsrejse. Privatfoto

Delikatesser fra Middelhavet

Spillerne, som ikke vandt en rejse, kunne i stedet glæde sig over, at der til turneringen var en masse gastronomiske specialiteter fra Middelhavsområdet samt rødvin på det berygtede SPIES Corner mellem 9. og 10. hul.

Det var derfor svært for nogle at koncentrere sig om deres golf,

– Det skulle have været fire timer at spille golf i dag, men at forsøge at få alle væk fra madboderne og til deres næste hul var næsten umuligt, siger Martin Park fra Nexø Golf Klub, som selv står med et glas cider og den berømte baskiske pølse txistorra.

Derudover blev der også serveret chorizos, oste, ansjoser, pintxos, Magdelena-kager og Muga-vine.

Carl Gørlykke (i midten) skal til Kreta. Privatfoto

Keld vandt A-rækken

Keld A. Nielsen vandt A-rækken med 70 slag, og med samme score vandt Heino Regnarsson B-rækken, før han om aftenen spillede klaver og underholdt publikum med sin mor Birgit.

Jan Tandrup vandt C-rækken med fabelagtige 40 point, men det var den unge Magnus Beyer Møller, der satte dagens score med uhyrlige 43 point for at vinde D-rækken, og rygterne siger, at han ikke drak nok vin efter at have spillet så godt.

– Både SPIES og Andus Events bekræftede deres fortsatte støtte til Nexø Golf Klub til næste år og i fremtiden, og planlægningen er allerede i gang for at gøre denne historiske begivenhed endnu større for de bornholmske golfspillere, siger Martin Park.