Sådan gør du din stue mere personlig

Sådan gør du din stue mere personlig
SPONSERET AF RAWCIRCLE.DK |

ANNONCE fra rawcircle.dk

I Danmark kan vi godt lide den minimalistiske, enkle og skandinaviske stil, som er utrolig flot og stilfuld, men den kan også hurtig komme til at virke lidt spartansk, gold og måske endda en anelse kedelig. Derfor kan det være en god idé at forsøge at tilføje noget personlighed til din bolig, hvis du lige nu har en lidt minimalistisk indretningsstil, fordi personlighed gør et hjem langt mere hyggeligt. Et godt sted at starte er stuen, da det er husets hjerte og samlingspunkt for alle i familien. Læs med her, hvis du ønsker at få inspiration til, hvordan du kan gøre din stue mere personlig.


Håndlavede møbler
Din stue kan hurtigt komme til at ligne alle andre danske hjem, hvis du går efter de møbler, der er populære i magasinerne og i boligforretningerne. Du er sandsynligvis ikke den eneste i Danmark, der har set den nyeste sofa fra en af de store møbelkæder i et boligmagasin og er blevet forelsket i den. Der er selvfølgelig intet galt i at have de samme møbler som andre, men hvis du netop ønsker at give din stue lidt mere kant og personlighed, så bør du gå andre veje. Du kan eksempelvis vælge et håndlavet rustikt spisebord, som bliver skræddersyet præcis ud fra dine behov. På den måde bliver du involveret i selve produktionen, udformningen og designet af spisebordet, så du kan personliggøre dit spisebord i form af blandt andet valg af træsort, farve og bordben.


Sjove loppefund
En anden måde at gøre stuen mere personlig på er ved at finde en masse sjove og fine loppefund fra diverse genbrugsbutikker, online køb-og-salg fora og loppemarkeder. Det er ikke fordi, at alle møblerne i stuen skal være fra genbrug, du kan sagtens nøjes med et par enkelte loppefund som en lille lampe, et tæppe eller et sofabord. En retro lampe i postkasserød med lidt patina kan for eksempel fungere som et fedt modspil til en enkel og minimalistisk indretning.


Brug farver
Du kan også vise utrolig meget personlighed gennem farver samtidig med, at farver også gør et rum mere hyggeligt. Du kan især få hyggen frem ved at male en af væggene i en varm og mørk farve. En varm og mørk farve vil nemlig skabe en hyggelig atmosfære, fordi det giver en fornemmelse af at være i en lille hule eller en slags oase. Samtidig giver dit valg af farve på væggen også dine gæster et præg om, hvem du er, og hvad du godt kan lide, da du sandsynligvis vælger en farve, som gør dig glad. På den måde lærer folk dig også en smule at kende ved at opholde sig i din stue.