Kom i gang med at træne hjemme i din stue

KONDITION.DK • GRATIS

Kom i gang med at træne hjemme i din stue

ANNONCE:
Det skal hverken være besværligt eller kedeligt at komme i god form. Det kan du sagtens gøre på en nem og ligetil måde nemlig. Du kan først og fremmest vælge at træne derhjemme i stedet for at træne i et fitnesscenter. På den måde har du nemlig altid mulighed for at træne, så snart du har lyst til det.

Giv dig selv en indendørs cykeltræner

Når du træner derhjemme, handler det om at tænke kreativt. Du står ikke foran et center fuld af maskiner og udstyr. Derfor skal du have det bedste ud af de ting, som du har. Dog kan du også give dig selv noget udstyr, der gør din træning derhjemme lidt sjovere.

Du kan f.eks. investere i en indendørs cykeltræner. Når du har en cykeltræner stående i dit hjem, kan du altid hoppe op på den, når du har tid til det. Det kræver hverken en masse planlægning eller tid.

Hvis du vil på jagt efter noget andet smart udstyr, der kan gøre din hjemmetræning mere spændende, kan du f.eks. købe små håndvægte, vægtstænger, træningsmåtte, træningselastikker m.m.


Træn når du har tid til det


Hvis du træner i et fitnesscenter, kan du først komme i gang med selve din træning, når du står nede i dit lokale center omklædt og klar. Det virker ikke som det mest uoverskuelige i verden, men det kan alligevel godt kræve noget tid og planlægning, når du også skal have resten af din hverdag til at løbe rundt.

Hvis du i stedet træner derhjemme i din stue, kan du træne når som helst. Hvis du har en halv time, hvor du ikke ved, hvad du skal lave, kan du rigtig hurtigt gå i gang med at træne. Det er en fleksibel løsning, der gør det nemmere for dig at komme i form.

Mere fart på i Nyker end i Rønne
4. MAR 2021 • 08:52 • GRATIS

Mere fart på i Nyker end i Rønne

Mercedes fik ridser i lakken
4. MAR 2021 • 08:51 • GRATIS

Mercedes fik ridser i lakken

Hash fundet under ransagning
4. MAR 2021 • 08:50 • GRATIS

Hash fundet under ransagning

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.