Besøg disse 3 restauranter i Roskilde i weekenden

SPONSERET AF GRILLENBURGERBAR.DK

Besøg disse 3 restauranter i Roskilde i weekenden

ANNONCE fra grillenburgerbar.dk

Weekenden banker snart på døren, og du stresser måske allerede en smule over, at du ikke har fået lagt planer. Heldigvis, så er der en masse dejlige restauranter, som du kan besøge i denne weekend, hvis du befinder dig i den centrale del af Roskilde. Måske leder du efter noget nemt og lækkert fastfood, eller måske ser du frem til en fin, hyggelig middag med stearinlys og eksklusiv mad. Hvad end, du ønsker, så har Roskilde den perfekte restaurant til dig.

Den saftige - Grillen Burgerbar
Hvis du fylder dine hverdage ud med grøntsager og lækre, sunde retter, så får du måske lyst til at slå dig lidt mere løs, når weekenden rammer. Derfor leder du efter en restaurant centralt i Roskilde, som kan opfylde din lyst til en saftig burger. Du er heldig, for du kan nemlig bare smutte ned på Grillen Burgerbar og få en hyggelig aften med et lækkert måltid og god service. Du behøver ikke at tænke på andet end at blive mæt.

Køb for eksempel en spicy Pablo burger eller en Bearnaise Bastard og tilføj nogle fries til dit måltid.

Den eksklusive - Restaurant Vigen
Restaurant Vigen er til dig, som ønsker en mere eksklusiv oplevelse, når du leder efter et sted at spise. Her får du ikke kun lækker mad, du får også én af Roskildes smukkeste placeringer. Restauranten ligger på Veddelevhalvøen, hvor der er en smuk udsigt over Roskilde Fjord og Roskilde by. Her kan du se Domkirken lige i centrum, når du kigger ud.

Maden er nordisk med fokus på de gode råvarer. Planlægger du et besøg omkring frokosttid, så kan du forvente restaurantens egne udgaver af klassiske stykker smørrebrød.

Mangler du et sted at holde livets næste store fest? Så kan du også gøre det på Restaurant Vigen, hvor de er eksperter i selskaber.

Den eksotiske - AN NO
Hvis du hverken er til burger eller fin middag, så skal du måske gå forbi AN NO i stedet. ‘AN NO’ er vietnamesisk for ‘spis mæt’, så her kan du regne med mad for alle pengene.

Konceptet på restauranten er meget simpelt. Du får serveret frisk, autentisk og hjemmelavet vietnamesisk mad - præcis som du ville få det i et vietnamesisk gadekøkken. Udover den lækre mad, så vil du blive mødt af en restaurant, som går meget op i miljøet og derfor anvender bæredygtig emballage til al deres mad. Du vil også kun  finde friske råvarer og mad lavet helt fra bunden.Flere nyheder