Odds på EM fodbold
SPONSORERET AF HENVISNINGSKODE.NET • GRATIS

 Odds på EM fodbold

ANNONCE:

Der er mange mennesker i hele europa, som kommer til at følge med i det kommende EM 2021. Man samles foran skærmen eller på tilskuerpladserne og hepper på ens ynglings hold. Samtidig er der også flere, som vælger at oddse på mesterskabet. Der kan oddses på mange forskellige udfald som f.eks. topscorer og kampresultater. Et populært odds er, hvem der kommer til at vinde guld ved EM 2021. Jo tættere man kommer på mesterskabet, jo mere vil de aktuelle vinder odds matche holdenes egentlige favorit færdigheder. 

Tidligere vindere af EM i fodbold

Når man skal oddse på et mesterskab, kan det være en fordel at undersøge, hvilke nationer, der førhen har vundet. Tages der udgangspunkt i EM i fodbold har der været mange forskellige lande, som har vundet mesterskabet gennem årene. På 15 slutrunder har der været hele 10 forskellige vindere, hvilket kan gøre det besværligt at gennemskue, hvem der har størst sandsynlighed for at vinde i 2021. Modsat VM, som er blevet afholdt 21 gange med kun 8 forskellige vindere. 

Odds på EM

Der er tæt løb i forhold til, hvem der bliver topscorer til mesterskabet. De, som er kandidater til denne kategori, kommer oftest fra hold, som normalvis når langt i mesterskabet, eftersom de vil spille flere kampe, som leder til større mulighed for flere mål. Man kan også se på odds på em vinder, og hvem der tager andenpladsen, og at forudse det specifikke resultat til de forskellige kampe. Til EM 2021 er der 6 grupper. Her kan du oddse på, hvem der går videre fra hver gruppe. Alle et’ere og toere fra grupperne går videre, samt de fire bedste treere. 

Favoritterne fra nogle af grupperne

Gruppe A består af landene: Italien, Schweiz, Tyrkiet og Wales. Her er favoritten til at gå videre Italien, som også har det laveste odds. Både Schweiz og Tyrkiet har meget lige odds, som gør dem begge til kandidater til at blive nummer 2 i gruppen. 

I gruppe D er landene England, Kroatien, Tjekkiet og Skotland. Her er England både favorit til at bliver nummer et i gruppen, og at vinde hele mesterskabet. Deres største konkurrent er Kroatien, som er favorit til at blive nummer 2 i gruppen. 

Gruppe F, som måske er den mest spændende gruppe, indeholder landene Frankrig, Tyskland, Portugal og Ungarn. Her er de tre førstnævnte også favoritter til at vinde mesterskabet, hvilket gør, at de alle tre vil kæmpe meget lige om de to første pladser i gruppen. Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.