Jonna Nielsen: 'Jeg var nødt til at træffe den beslutning'

Jonna Nielsen: 'Jeg var nødt til at træffe den beslutning'
Jonna Nielsen har meldt sig ud af Socialdemokratiet, men er stadig socialdemokrat i hjertet, siger hun til DR Bornholm. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NYHED | 19. JAN 2023 • 06:45
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
19. JAN 2023 • 06:45

Onsdag meldte Jonna Nielsen sig ud af Socialdemokratiet, som hun har været medlem af, siden hun var ung. Det gjorde hun blandt andet i protest mod den linje, partiet lokalt vil lægge på Bornholm.

Det fortæller DR Bornholm.

– Det har gjort ondt, og det har været frygtelig svært, men jeg har gjort op med mig selv, at jeg var nødt til at træffe den beslutning, hvis jeg skulle kunne se mig selv i spejlet hver dag, når jeg stod op om morgenen, siger Jonna Nielsen til regionalradioen.

Selvom hun har forladt Socialdemokratiet og sin post som gruppeformand, vil hun stadig føre socialdemokratisk politik. Hun siger således, at hun stadigvæk er socialdemokrat i hjertet, og det vil hun blive ved med at være.

 

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?