Tre socialdemokrater afgør om Jonna Nielsen kan blive i magtfuldt udvalg

Tre socialdemokrater afgør om Jonna Nielsen kan blive i magtfuldt udvalg
Claus Larsen-Jensen (S) til højre er blandt de tre tilbageværende socialdemokrater i kommunalbestyrelsen, der kan beslutte, at Jonna Nielsen kan beholde sin plads i først og fremmest økonomiudvalget. Eller beslutte at de vil have posten selv. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NYHED | ABONNENT | 18. JAN 2023 • 16:21
Jakob Marschner
Journalist
NYHED | ABONNENT
18. JAN 2023 • 16:21

Som nu tidligere gruppeformand for Socialdemokratiet er Jonna Nielsen også medlem af økonomiudvalget, kommunalbestyrelsens centrale og koordinerende udvalg. De tre tilbageværende socialdemokrater kan vippe hende ud, hvis de vil. Vil de ikke, bliver Jonna Nielsen siddende på sine poster.

Jonna Nielsen forlader Socialdemokratiet, men hun forlader ikke med sikkerhed de poster, som hendes status som gruppeformand har givet hende.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her