Jonna Nielsens farvel overrasker i andre partier

NYHED | ABONNENT | 18. JAN 2023 • 17:21
Jakob Marschner
Journalist
NYHED | ABONNENT
18. JAN 2023 • 17:21

Socialdemokraterne selv så det komme, men det kommer bag på kommunalbestyrelsens andre partier, at Jonna Nielsen nu forlader S og bliver løsgænger.

Claus Larsen-Jensen og Karen Lynn Jacobsen (begge S) vidste godt, at Socialdemokratiets nu tidligere gruppeformand Jonna Nielsen havde en uenighed med partiets organisation på Bornholm, og at den kunne ende med, at Jonna Nielsen bliver løsgænger, som det nu sker.

I kommunalbestyrelsens andre partier vidste man derimod ikke noget om den sag.

– Det er en overraskelse. Hun har jo været socialdemokrat i mange år, siger gruppeformand Kirstine van Sabben (BL).

Også René Danielsson (DF) er overrasket over Jonna Nielsens farvel til Socialdemokratiet, som han heller ikke havde set komme.

– Det må være velovervejet, når Jonna bliver løsgænger, siger gruppeformand Søren Schow (V).

Jonna Nielsen har siden valget siddet i økonomiudvalget sammen med Søren Schow og i social- og sundhedsudvalget, hvor René Danielsson er formand. Begge fortæller om et godt samarbejde med Jonna Nielsen.

– Jeg har haft et udmærket samarbejde med Jonna Nielsen. Jeg har oplevet, at man kan stole på hende, og at et ord er et ord, siger Søren Schow.

– Jeg har haft et udmærket samarbejde med Jonna Nielsen i social- og sundhedsudvalget. Og jeg vil da være rigtig ked af det, hvis jeg skulle miste Jonna i udvalget, siger René Danielsson.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 09-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Lørdag eftermiddag - søndag morgen: Kulden har sluppet sit tag, og søndag morgen er der rigtig gode elpriser til dem, der kan flytte deres forbrug. Mellem 00 og 05 svinger priserne mellem 1,67 og 1,59 kr./kWh alt inkl.  Opdateret 13.10 Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning