Gruppeformand bliver løsgænger

Gruppeformand bliver løsgænger
Jonna Nielsen forlader Socialdemokratiet. Foto: Jacob Jepsen
TOPNYHED | 18. JAN 2023 • 15:06
Tommy Kaas
Digital chef
TOPNYHED
18. JAN 2023 • 15:06

Jonna Nielsen forlader Socialdemokratiet og bliver løsgænger i kommunalbestyrelsen.

Socialdemokratiets gruppeformand Jonna Nielsen stopper i partiet og bliver løsgænger i kommunalbestyrelsen. Det fortæller hun i en pressemeddelelse.

Hun begrunder afskeden med S med "interne drøftelse og beslutninger om partiets fremtid, som jeg desværre ikke kan identificere mig med eller bakke op om".

Jonna Nielsen fortsætter i kommunalbestyrelsen som løsgænger og fastslår, at hun fortsat står for "den samme linje, som jeg er kendt for." Hun fortæller i pressemeddelelsen, at beslutningen har været tung og svær, da hun altid har været socialdemokrat.

– Jeg meldte mig ind i DSU i mine ungdomsår og efterfølgende Socialdemokratiet. Jeg er socialdemokrat af hjertet, og har ikke lyst til at smække med døren, men det gør man jo unægteligt, når man vælger at blive løsgænger.

Jonna Nielsen, der også er formand for 3F Bornholm, blev valgt til kommunalbestyrelsen på det yderste socialdemokratiske mandat.

Den socialdemokratiske gruppe i kommunalbestyrelsen er nu nede på tre medlemmer.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?