Politisk kommentator: Derfor går Jonna

Politisk kommentator: Derfor går Jonna
Der er flere årsager til, at Jonna Nielsen (billedet) har valgt at forlade Socialdemokratiet, mener politisk kommentator Leif Olsen. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | ABONNENT | 19. JAN 2023 • 05:30
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | ABONNENT
19. JAN 2023 • 05:30

Leif Olsen er overrasket over timingen, men han er ikke overrasket over, at Jonna Nielsen melder sig ud af Socialdemokratiet og bliver løsgænger i kommunalbestyrelsen.

Den tidligere kommunalbestyrelsesmedlem for SF på Bornholm, Leif Olsen, vidste godt, at der var interne uenigheder i den socialdemokratiske gruppe, men han vidste ikke, at situationen var så alvorlig, at et af partiets fire kommunalbestyrelsesmedlemmer ville melde sig ud af partiet med det samme, som Jonna Nielsen valgte at gøre onsdag eftermiddag.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her