Anette Stæhr om 23 år som S-formand: Her er mine største øjeblikke

Anette Stæhr om 23 år som S-formand: Her er mine største øjeblikke
Anette Stæhr aflægger beretning ved Socialdemokratiets generalforsamling. I slutningen af marts gør hun det for 23. og sidste gang. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NYHED | ABONNENT | 22. JAN 2023 • 12:22
Jakob Marschner
Journalist
NYHED | ABONNENT
22. JAN 2023 • 12:22

Socialdemokratiets formand Anette Stæhr besluttede allerede for flere år siden, at hun ville stoppe. Det gør den 67-årige kredsformand nu ved generalforsamlingen i marts. Det har kun handlet om at finde det rigtige tidspunkt. Det største øjeblik gennem 23 år som lokalformand kom den aften, hvor Winni Grosbøll blev borgmester første gang.

Efter 23 år på posten går Anette Stæhr af som formand for Socialdemokratiet på Bornholm. Det vil ske ved partiafdelingens generalforsamling den 28. marts. Beslutningen har været taget i lang tid.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her