Åbne postlister er midlertidigt lukkede

NOTITS | 5. AUG 2022 • 17:23
Holger Larsen
Journalist
NOTITS
5. AUG 2022 • 17:23

Hvis du hører blandt dem, der af og til klikker ind på Bornholms Regionskommunes åbne postlister, har du sikkert opdaget, at der i et stykke tid intet har stået på postlisterne.

Det skyldes dog ikke, at kommunen slet ikke modtager nogen post, men at en proces med systemskift og en ny arbejdsgang for åbne postlister er blevet forsinket. Det betyder, at det for en periode ikke er muligt for borgere og andre interesserede at tilgå åbne postlister, oplyser kommunen på sin hjemmeside – brk.dk.

Man regner med meget snart at kunne tage det nye system i brug og lover yderligere information om dato for adgang til de åbne postlister i løbet af uge 32.

Regionskommunen har i mange år haft åbne postlister ud fra et ønske om at sikre åbenhed og dialog i forhold til borgerne og pressen og i forhold til de muligheder, der er i lov om offentlighed i forvaltningen. Man kan dog ikke se post om for eksempel personers private og økonomiske forhold, forretningsforhold, sager om køb og salg, betaling af regninger, inkassosager med videre.HVOR DRØMMER VI OS HEN - ENERGIØEN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm som energiø. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere har bidraget med deres bud i dette tema. Send dine tanker til debat@tidende.dk.
Temaet afsluttes med en debatsalon i Elværket i Rønne tirsdag den 23. maj klokken 16.30.