I spidsen for en million mennesker: Tidligere bornholmsk lokalformand favorit

I spidsen for en million mennesker: Tidligere bornholmsk lokalformand favorit
Birger Rasmussen vil ikke fejre noget før valget den 22. november. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | ABONNENT | 15. NOV 2023 • 16:31
NYHED | ABONNENT
15. NOV 2023 • 16:31

Ældre Sagen vælger ny landsformand på onsdag, og der er gode chancer for, at valget falder ud til "bornholmsk fordel". Hovedpersonen vil dog ikke selv sælge skindet, før bjørnen er skudt.

På onsdag kan den tidligere lokalformand for Ældre Sagen på Bornholm, Birger Rasmussen, officielt blive valgt som formand for Ældre Sagen på landsplan.

I slutningen af 2022 blev Birger Rasmussen indsat som fungerende formand for Ældre Sagen, der alt i alt har knap en million medlemmer, men indtil nu har han altså ikke kunnet kalde sig officielt formand. Og det er han heller ikke meget for at gøre endnu.

– Er det ikke på sin plads at vente til at se, om jeg nu også bliver valgt? siger Birger Rasmussen med et grin, da Tidende fanger ham på telefonen.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag eftermiddag-torsdag morgen: Igen et højt prisniveau i kogespidsen (kl. 17-21). Men der er relativt billige elpriser efter midnat, hvor vi kan anbefale, at man lader sin elbil, vasker sit tøj, tørretumbler og får vasket køkkengrejet. Opdateret kl. 13.01. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning