– Vi er så heldige, at vi har lavet en aftale med Aarsdale Silderøgeri, hvor vi har fået lov til at bo og også låne køkken og så videre. Ham, der ejer det, er en god ven af huset.
Og nu skal vi lige høre: Hvad er det, der karakteriserer en god pizza?
– Det, der kendetegner vores pizza og napolitansk pizza generelt, er, at dejen for det første hæver i minimum 48 timer og gerne mere. Den bliver toppet med autentiske råvarer, som er importeret fra Italien, så alene af den grund vil der ofte være en helt anden smag, end den vi som oftest oplever i Danmark. Når vi bager pizzaen sker det i en stenovn med åben ild og en temperatur på minimum 450 grader, hvilket er kendetegnende for den ærkenapolitanske pizza. Det vil sige, at bagetiden er på cirka 90 sekunder, og det gør, at pizzaen bliver utroligt luftig og sprød i kanten. Den hæver op og får lækre leopardprikker på skorpen, som man kalder det. På den måde skiller vi os ud i forhold til mange almindelige pizzaovne, som ikke kan komme over 300 grader.