Arkitekter hyret: Energinet lover at lytte, men vil passe på 'el-forbrugernes penge'

Arkitekter hyret: Energinet lover at lytte, men vil passe på 'el-forbrugernes penge'
Jacob Trøst og Helle Munk Ravnborg fra kommunalbestyrelsen lagde under deres oplæg på borgermødet i Aakirkebyhallerne vægt på deres forventninger til, at Energinet er gået med til at afvikle to arkitektworkshops om landanlægget i december og februar. Foto: Jakob Nørmark
NYHED | ABONNENT | 24. NOV 2022 • 05:30
Jakob Nørmark
Journalist
NYHED | ABONNENT
24. NOV 2022 • 05:30

Regionskommunens aftale med Energinet om at lave et arkitektforløb med workshops for det store landanlæg på Sydbornholm fik en lunken modtagelse fra Enhedslistens deltagere på borgermødet. Lokalpolitikernes ønske om en decideret arkitektkonkurrence blev afvist af Energinet.

Energinets kanin i hatten ved tirsdagens borgermøde om energiø-projektet var et lille hold arkitekter. I de kommende måneder skal arkitekterne stå for at gennemføre to workshops, hvor bornholmerne ifølge informationsmaterialet kan ”få indflydelse på arkitektur og landskab”.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her