Havn får 25.000 kroner: 'Det betyder rigtig meget for en gruppe frivillige som os'

Havn får 25.000 kroner: 'Det betyder rigtig meget for en gruppe frivillige som os'
De første bænke er sat op, og inden længe vil der være rigeligt af muligheder for et velfortjent hvil til havnens besøgende. Foto: Sol og Strand Bornholm
NYHED | 4. OKT 2022 • 15:30
NYHED
4. OKT 2022 • 15:30

De frivillige kræfter på Snogebæk Havn har fået en håndsrækning på 25.000 kroner af Sol og Strand Bornholm.

I en pressemeddelelse oplyser Sol og Strand, at overrækkelsen skete den 21. september, hvor bureauchef i Sol og Strand Bornholm, Tommi Falk, stod for at uddele checken på Snogebæk Havn.

– Det betyder rigtig meget for en gruppe frivillige som os. Det gør det muligt for os at bruge tiden og skaffe materialerne, der skal til for, at vi kan gøre Snogebæk til et endnu bedre sted at bo og besøge, siger Anders Mortensen, der er medlem af bestyrelsen hos Snogebæk Havn.

Han fortæller, at havnen oprindeligt havde ansøgt om et mindre beløb, så de kunne bygge syv nye bæredygtige og vedligeholdsfrie bænke til havnen og stien ved stranden.

Med den store donation er det nu blevet til otte nye bænke, der vil holde de næste 50 år, samt en forbedring af havnens badefaciliteter for lystsejlere og shelterovernattende gæster, lyder det fra Anders Mortensen.

Sol og Strand har de seneste tre år uddelt penge fra fra ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” til lokale projekter. I forbindelse med årets lokale håndsrækning har fonden støttet tre projekter på Bornholm med i alt 50.000 kroner.

– Det er skønt at arbejde i en virksomhed, der er ejet af en velgørende fond, hvor vi får mulighed for at støtte op om lokalsamfundet. Det gør det lidt sjovere at knokle igennem en lang sæson, når man kan se, hvad overskuddet, vi er med til at skabe, går til, siger bureauchef Tommi Falk.