Det stemmer – koret er i gang

Det stemmer – koret er i gang
NOTITS | 19. SEP 2023 • 17:00
Af:
Torben Østergaard
NOTITS
19. SEP 2023 • 17:00

Går man en aftentur forbi Baptistkirken på Li. Torv 8 i Rønne en torsdag mellem 19 og 21.15, vil man kunne høre mange høje stemmer. Det er gospelkoret Amazing, der har gang i en "korøver", oplyser en pressemeddelelse fra koret, som fortsætter:

Under ledelse af dirigent Julie Brammer og pianist Andreas Westh har koret netop påbegyndt sin efterårssæson 2023, og alle – øvede som uøvede – er velkomne i koret, som elsker at glæde og røre andre gennem musikken.

Som ny kan man deltage to gange gratis, inden man eventuelt beslutter at melde sig endeligt ind.

Amazing har tradition for at give en række koncerter i løbet af en sæson, og således er der også i efteråret 2023 en del på korets program. Blandt andet er det lykkedes at få "Danmarks gospelmester nr. 1", Hans Christian Jochimsen, til Bornholm.

Han er dirigent og sangskriver og giver gospelundervisning i særklasse, når Amazing afholder gospel workshop for alle på Bornholm den 30. september. Den starter klokken 9.30 i Baptistkirken, idet der vil være intensiv sangtræning på programmet.

Workshoppen afsluttes med en koncert for alle interesserede i tidsrummet 17.30-18.30.

Man kan læse mere på amazinggospel.dk.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.