Dagens andagt: Lys nok

NOTITS | ABONNENT | 24. JAN 2023 • 19:00
Af:
Jørgen Hedager Nielsen ”Salt
Honning”
Lohse
NOTITS | ABONNENT
24. JAN 2023 • 19:00

Uden Gud går et menneske i mørke, når det gælder at kende hans vilje. Vi har simpelthen ikke evnen til at finde Guds vej i livet. Det ved vi bare ikke selv, så vi famler os frem, og mange mener, at de har fundet et eller andet, der er godt nok til dem.

Gud ønsker ikke, at vi skal famle i blinde, så han tilbyder os et lys. Ikke den projektør, vi ville foretrække, men en lygte, der afslører tilstrækkeligt af vejen, til at vi kan tage de næste skridt.

Dine ord er en lygte for min fod, et lys på min sti. (Sl 119,115)

Guds lygte til os er i udgangspunktet helt gratis. Den eneste udgift er det, som det undervejs koster os at følge stien. Følger vi ikke den fastlagte sti, går lygten ud for os.

I det lange løb vil det vise sig, at både det at gå på stien og især det at nå frem til det fantastiske mål, var det hele værd. Derfor må vi passe på lygten, så den altid er ved hånden.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Timeprisproduktet, Det Frie Valg, er denne dag 67 procent billigere end kvartalsprisproduktet, Det Enkle Valg. Overvejer du at skifte, så tøv ikke med at ringe 56 90 00 00 og få en kvalificeret elsnak. Opdateret 00.14. Næste opdatering 13.14.

Bornholms energi og forsyning