Bruun Larsen tror stadig på gennembruddet i Hoffenheim

24. SEP 2024 • 20:17SPORT

Trods flere udlejninger og en rolle som joker satser Jacob Bruun Larsen stadig på gennembruddet i Hoffenheim.

Jacob Bruun Larsen er sammen med den tyske fodboldklub Hoffenheim i disse dage på besøg i Herning for at møde FC Midtjylland i onsdagens Europa League-premiere.

På tirsdagens pressemøde satte den danske kantspiller ord på at være tilbage i Hoffenheim efter et år som udlejet til engelske Burnley.

- Det er fedt at være tilbage. Jeg kender klubben og mange af holdkammeraterne, siger Jacob Bruun Larsen.

Selv om han har været på kontrakt i Hoffenheim siden januar 2020, er det kun blevet til 62 kampe for klubben. En del af forklaringen er lejeophold andre steder og perioder med skader.

26-årige Bruun Larsen har kun et år tilbage af sin aftale med Hoffenheim og valgte denne sommer at blive i bundesligaklubben.

- Det er simpelt. Jeg er glad for min træner, som jeg kan lære meget af. Jeg er virkelig glad for klubben, og det er årsagen til, at jeg valgte at blive. Jeg ved, jeg kan udvikle mig, og jeg ved, hvad jeg har.

- Jeg fokuserer på det, jeg kan gøre noget ved. Det er at give den gas til træning. Men jeg vil selvfølgelig gerne spille noget mere, siger han.

I de fire første kampe i Bundesligaen i denne sæson er Bruun Larsen blevet benyttet som sen indskifter. Nu ser han frem mod FCM-kampen onsdag aften.

- Jeg glæder mig over at spille en fodboldkamp i Danmark. Det føles lidt som at komme hjem. Men jeg kender ikke regionen så godt, da jeg kommer fra København.

- Jeg ser denne kamp som en kamp som alle andre, lyder det fra Bruun Larsen.

Kendskabet til FCM er ret begrænset hos Bruun Larsen.

- Jeg har ikke set så mange FCM-kampe de seneste måneder. Jeg har haft fokus på mig selv og min egen udvikling. Men FCM har en dygtig kantspiller fra Chile, siger Bruun Larsen, der nok tænker på Dario Osorio.

Hoffenheim-træner Pellegrino Matarazzo ved lidt mere om FCM.

- Jeg har set FCM spille et par gange. Det er et spændende hold, som spiller med et højt pres. De spiller med højt tempo og har et meget atletisk hold.

- Denne turnering er en ny start for os, og vi kommer med ny energi. Vi skal forsøge at spille os ud af FC Midtjyllands høje pres, og vi skal turde at have bolden, siger Matarazzo.

Træneren meddelte desuden, at Hoffenheim er uden angrebsesset Andrej Kramaric, Anton Stach og Dennis Geiger, mens Florian Grillitsch er tilbage i truppen.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT