Skoleelev finder pengeskat

Skoleelev finder pengeskat
Silas modtog 450 kroner af politiet i findeløn og besøget på stationen vakte stor glæde, da det var første gang, han var på en politistation. Eget foto
NYHED | ABONNENT | 6. OKT 2023 • 19:00
NYHED | ABONNENT
6. OKT 2023 • 19:00

En udflugtstur på stranden endte på en noget anderledes måde end lærere og elever havde forventet, da Heldagsskolen for nyligt var på tur.

Det er åbenbart ikke bare sten, sand og tang man kan finde, når man er på stranden.

Torsdag var seks elever og lærere fra Heldagsskolen i Østermarie på tur på stranden for at blive klogere på de stenarter, man kan finde på Bornholm.

Ved Bølshavn fandt skoleeleven Silas Due fra 3. klasse en dåse, som han åbnede, og den viste sig at være fyldt med sammenrullede pengesedler. Helt præcist 430 britiske pund og 100 dollar.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning