Rundtur til julevinduer i Nyker

NOTITS | 7. NOV 2023 • 14:00
Holger Larsen
Journalist
NOTITS
7. NOV 2023 • 14:00

Det har været en tradition i Gudhjem i mange år, og i de senere år er andre byer kommet til.

Nu byder Nyker sig også til, således at man hver dag i december frem til jul kan byde på en tur til et julepyntet vindue et sted i byen.

– Hver dag klokken 17 mødes vi på en adresse i Nyker, hvor der er pyntet et vindue, en garage eller noget specielt i haven. Vi mødes på den angivne adresse, hvor vinduet bliver afsløret, og derefter synger vi to julesange, en voksen- og en børnesang. Måske bydes der på en pebernød eller lignende, skriver Gitte Hansen, kasserer i Nyker Borgerforening, på Facebook.

– Vi håber på stor opbakning, både til at pynte vinduer og til at komme og synge dagens sange, skriver Gitte Hansen, der tager imod tilmeldinger fra borgere, der vil pynte vinduer.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag: Meget tæt på 5 kr./kWh alt inklusive for første gang i Eludsigtens historie. Generelt høje priser hele dagen. Vi skal på den anden siden af kl. 21, før ‘trykket’ letter en smule. Periodevis er Det Frie Valg (variabel timepris) højere end Det Enkle Valg (kvartalspris), men stadigvæk 0,32 kr./kWh billigere i gennemsnit over døgnet.

Bornholms energi og forsyning