Elever cyklede for nye legeområder

Elever cyklede for nye legeområder
Børnehavebørn fra Bien er klar til start ved Bornholms Frie Idrætsskoles sponsorcykelløb. Eget foto
NOTITS | 6. JUN 2023 • 16:43
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
6. JUN 2023 • 16:43

Bornholms Frie Idrætsskole har holdt sponsorcykelløb.

Cykling er ikke kun godt for helbredet. I Nyker er det også godt for skolens økonomi, når Bornholms Frie Idrætsskole arrangerer cykelsponsorfest. Det gjorde skolen her lige før sommerferien, hvor eleverne trampede i pedalerne, og familie og venner bakkede op med klapsalver og sponsorater.

Børnehavebørnene åbnede festen med en enkelt omgang på 400 meter-banen, og derefter kørte klasserne hver 10 minutter. Der var sponsorgaver fra nogle lokale oplevelsessteder, og klasserne dystede indbyrdes om en klasseoplevelse. 0. klasse vandt en tur til Værftet, 5. klasse en fodboldgolftur til Rø og 7. klasse en tur i bowlingcenteret. Det fortæller skolen i en mail.

I skolegården kunne man købe kaffe og kage, 8. klasse havde lavet forskellige aktivitetsboder, og personalet sørgede for boder med forskellige drikkevarer og popcorn. Der blev lavet mad til stor buffet i skolens nye industrikøkken, og den blev spist i spisesalen, der åbner ud mod skolegården. Der var solgt cirka 500 madbilletter. Efter maden blev der holdt auktion over sponsorgaver.

Hele dagen var humøret højt, og der var stor opbakning fra et meget veloplagt publikum. Overskuddet skal bruges til at skabe hygge- og legeområder til børnehavebørn og elever. heni